Dreta o esquerra? Pel camí escollit no camino sol...

En aquest camí de somnis sempre he estat acompanyat de persones amb una gran sensibilitat que s'han involucrat plenament en tots els projectes que des de IDEACIÓ-disseny s'han realitzat.

Executar projectes que sorgeixen dels sentiments, de les emocions i de les sensacions rebudes, de vegades ténen una execució complicada. Per aquest motiu vull agraïr la paciència, comprensió, implicació i sobretot la professionalitat que han tingut i ténen les persones que en algún moment han caminat al meu costat per col·laborar en qualssevol dels projectes desenvolupats.

Gràcies David Callau per alimentar-me amb la teva creativitat desbordant; Per estar en tot moment, de forma incondicional, al meu costat i, com no, per ajudar-me a escollir el camí correcte i donar llum als meus somnis.

Gràcies també Roger Alasà per caminar al meu costat en moments difícils en que ningú creia que des de les emocions també es pot arribar a la creació. Les teves aportacions que han fet que molts dels darrers projectes hagin vist la llum.

No puc deixar d'anomenar a la persona que, des de l'hombra, ha deixat anar hores i hores per aconseguir transformar tota aquesta bogeria de sensacions i sensibilitat, en tècnica. Gràcies Gerad Alasà per fer funcionar de forma impecable els engranatges dels meus somnis.

 

I per acabar...

Agraïr també a totes aquelles empreses que l'any 2001, quan va començar aquest somni i quan poca gent confiava en el potencial que oferia internet, van creure amb mi i em van donar l'empenta necessaria per tirar endavant el meu somni d'una forma més professional.

Gràcies per la paciència i confiança plena de tots els que en algún moment heu confiat en la meva "especial" manera d'entendre aquesta filosofia de treball, espero que sincerament el resultat final hagi valgut la pena.

Gràcies a tots... Seguiré el meu camí, espero que les sensacions i els meus somnis segueixin inspirant-me per poder seguir endavant.

 

 

Miquel A. Gil
www.ideacio.com
Cambrils, març de 2013.

Els hi agrada...